lenti.hu / Hírek
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumVideóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokHelyi értéktárVálasztásokTemetõ megszüntetés

A lenti óvoda és bölcsőde fejlesztése
TOP-1.4.1-15-ZA1-2016-00030

A Lenti Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületének energetikai korszerűsítése

Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola épületének energetikai korszerűsítése

A Lenti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, és a lentiszombathelyi Kultúrotthon épületenergetikai fejlesztése
 
Regisztráljon, és adja fel apróhirdetését ingyen!
 
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 
További háttérképek...
 
 
 
 Hír és hozzászólások Hírek
Erős emberek versenye Lentiben2018. Augusztus 2. 11:40

Múlt hétvégén a Lenti Termálfürdőben került megrendezésre az Erős Emberek – Megyék Csatája címet viselő verseny, ahol két napon át különböző embert próbáló erőtételeken mérkőztek meg egymással a résztvevők.

A versenyre összesen nyolc megyéből érkeztek sportolók, akik a szombati ünnepélyes megnyitót követően az a Thermal Hotel Balance**** parkolójában az egyik leglátványosabb számmal a 8 tonnás kamion elhúzásával indítottak, melyet a lengősúly-cipelő versenyszám követett, ahol a versenyzőknek egy 360 kg-os súlyt kellett elvinni 15 méteren, majd a csapattársnak egy 130 kilós kofferrel kellett visszasétálnia.

Vasárnap délelőtt 11 órakor a termálfürdő szabadtéri élménymedencéjénél folytatódott a program, melyet az úgynevezett vikingnyomás versenyszámmal indítottak, majd a 350 kilós traktorkerék-forgatás következett, melyen a hatalmas kereket nyolcszor kellett átfordítaniuk a versenyzőknek. Egy rövid pihenő után a kora délutáni órákban folytatódott a verseny, ahol betonhordó pakolás és söröshordó tartás számokban mérkőztek meg a résztvevők.

Az ünnepélyes eredményhirdetésre délután négykor került sor, melyen Drávecz Gyula alpolgármester méltatta a versenyzők teljesítményét és adta át az elismeréseket. A legjobb három csapat közül bronzérmes helyen végzett a Vizi György és Mészáros Dávid alkotta Fejér megyei csapat, második lett a főszervező vasi csapat Gadó Andrással és Adorján Balázzsal, az dobogó legfelső fokára pedig a legtöbb pontot szerző Győr-Moson Sopron megyéből érkezett Németh Róbert és Kurucz Kornél alkotta páros állhatott fel.
 

Összes látogató száma: 762570
Jelenleg 47 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 6287749 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 1417595 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak