lenti.hu / Hírek
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumVideóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokHelyi értéktárVálasztásokTemetõ megszüntetés

A lenti óvoda és bölcsőde fejlesztése
TOP-1.4.1-15-ZA1-2016-00030

A Lenti Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületének energetikai korszerűsítése

Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola épületének energetikai korszerűsítése

A Lenti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, és a lentiszombathelyi Kultúrotthon épületenergetikai fejlesztése
 
Regisztráljon, és adja fel apróhirdetését ingyen!
 
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 
További háttérképek...
 
 
 
 Hír és hozzászólások Hírek
Semmelweis nap Lentiben2018. Július 14. 8:46

Minden év július elseje a magyar egészségügy legjelesebb ünnepe, ugyanis 196 évvel ezelőtt, ezen a napon született meg az anyák megmentőjeként ismert Semmelweis Ignác, a gyermekágyi láz okának és gyógymódjának feltalálója. Ezen a napon országszerte köszöntik az egészségügyi dolgozókat és több helyen is elismerésekkel, jutalmakkal köszönik meg áldozatos munkájukat.

Lentiben június végén a Városi Művelődési Központban került sor a város hagyományos Semmelweis-napi ünnepségére.

A rendezvényen Kiss Tamás Lenti Város Önkormányzati Képviselő-testülete Egészségügyi és Szociális Bizottsága tagja köszöntötte a megjelenteket, beszédében méltatva a szférában dolgozók elhivatottságát, áldozatkész munkáját.

Az idei évben kitüntetett egészségügyi dolgozóknak Horváth László polgármester és Kiss Tamás adott át elismeréseket. Sok éves áldozatos és kiváló szakmai munkájáért elismerésben részesült Tóth Ferencné, a Dr. Hetés Ferenc Szakorvosi Rendelőintézet röntgen-asszisztense, Válicsné Völgyi Judit, a Dr. Hetés Ferenc Szakorvosi Rendelőintézet gazdasági igazgatója, Varga Andrea, a Kolping Gondozási Központ Lenti és Kistérsége intézményének szociális gondozó-ápolója, Virág Marianna, a Kolping Támogató és Foglalkoztató Központ szociális gondozója, Székedli Szabolcs, a Nyugat-dunántúli Regionális Mentőszervezet Zala Megyei Kirendeltség Lenti Mentőállomásának mentőgépkocsi-vezetője, Baloghné Sipos Ágnes, a Bölcsőde Lenti intézményének élelmezésvezetője, Cseke Ildikó, a „Napsugár” Család- és Gyermekjóléti Központ és Szolgálat Lenti intézményének esetmenedzsere.

A rendezvényen közreműködtek: dr. Geresits Gizella nyugalmazott gimnáziumi tanár, és az Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola növendékei. Az ünnepség állófogadással zárult, melyen dr. Pál Attila a Zala Megyei Közgyűlés elnöke mondott pohárköszöntőt.

Összes látogató száma: 762567
Jelenleg 45 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 6287724 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 1417588 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak