lenti.hu / Hírek
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumVideóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokHelyi értéktárVálasztásokTemetõ megszüntetés

A lenti óvoda és bölcsőde fejlesztése
TOP-1.4.1-15-ZA1-2016-00030

A Lenti Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületének energetikai korszerűsítése

Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola épületének energetikai korszerűsítése

A Lenti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, és a lentiszombathelyi Kultúrotthon épületenergetikai fejlesztése
 
Regisztráljon, és adja fel apróhirdetését ingyen!
 
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 
További háttérképek...
 
 
 
 Hír és hozzászólások Hírek
Jubilált a Lenti Termálfürdő2018. Július 2. 8:14

Két napon át változatos, színes programokkal várták a Lenti Termálfürdő vendégeit a gyógyfürdő fennállásának 40 éves évfordulója alkalmából tartott ünnepi hétvégén és bemutatták a létesítmény új kabalafiguráját is.

A jubileumi hétvégén megtartott rendezvénysorozat szombaton délelőtt vízi sportprogramokkal és vetélkedőkkel vette kezdetét, majd délelőtt 11 órától a nap állandó programjai – parasztolimpia, airsoft bemutató, népi játszóház, ugrálóvár, a fürdő történetét bemutató fotókiállítás – is látogathatóvá váltak.

Az élménymedence mellett felállított nagyszínpadon a déli óráktól zenés, táncos produkciókat és bemutatókat láthattak a vendégek, majd a kora délután tartott hivatalos megnyitón Horváth László polgármester köszöntötte a megjelenteket és mondott ünnepi beszédet, melyben felidézte a fürdő elmúlt 40 évének fejlődéstörténetét.

A polgármesteri köszöntő után Kutfej Attila a Lenti Gyógyfürdő Kft. ügyvezetője mondott beszédet, melyben a már megvalósult fejlesztésekről és a távlati elképzelésekről is szólt. A jövőbeni beruházások kapcsán elmondta, a következő két évben egy közel 3 milliárd forint értékű beruházást terveznek a Lenti Termálfürdőben, melynek keretében megújul a nyári bejárat és a mellette található épületek, a főépület egy újabb - gyógyászati részlegként működő – szinttel bővül, valamint megújul a szépségfarm és több medence is. Hozzátette, a fejlesztések elsődleges célja, hogy a lenti fürdő a nemzetközi versenyben is megállja a helyét.

A beszédeket követően bemutatták a Lenti Termálfürdő és Szent György Energiapark új kabalafiguráját, akit a helyi általános iskolások közt meghirdetett rajzpályázatra benyújtott alkotások közül választottak ki. Az ünnepi rendezvényre meghívást kapott a legjobb 13 pályázatot benyújtó alkotó, akik a színpadra szólítva a Horváth László polgármesterrel és Kutfej Attila ügyvezetővel együtt vettek részt a fürdő 40 éves születésnapjára készített ünnepi tortájának felvágásában, melyet később a jelen lévő vendégek közt osztottak szét.

A hivatalos ünnepség után a színpadon Roy és Ádám adott közel egy órás élő zenés koncertet, majd a szombati hosszabbított nyitvatartás végén este fél tíz után látványos tűzijátékkal zárult az első nap programja.

A jubileumi rendezvénysorozat vasárnap délelőtt folytatódott a fürdőn, melynek keretében küzdősport és táncbemutatókat láthattak az érdeklődők, valamint a kéklámpás nap keretében a mentők és tűzoltók is megismerkedhettek a vendégek, továbbá a honvédség pavilonjánál is számos információt kaphattak a téma iránt érdeklődők. A második nap sztárvendégeként a délutáni órákban Janza Kata és Wolf Kati lépett színpadra, majd a programok sorát a Göcsej Kutya Klub bemutatója és aquafitness edzés zárta.

Összes látogató száma: 714394
Jelenleg 53 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 5873809 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 1349227 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak