lenti.hu / Hírek
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumVideóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokHelyi értéktárVálasztásokTemetõ megszüntetés

A lenti óvoda és bölcsőde fejlesztése
TOP-1.4.1-15-ZA1-2016-00030

A Lenti Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületének energetikai korszerűsítése

Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola épületének energetikai korszerűsítése

A Lenti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, és a lentiszombathelyi Kultúrotthon épületenergetikai fejlesztése
 
Regisztráljon, és adja fel apróhirdetését ingyen!
 
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 
További háttérképek...
 
 
 
 Hír és hozzászólások Hírek
Születésnapi programsorozat a termálfürdőben2018. Június 27. 6:00

Idén ünnepli fennállásának 40 éves jubileumát a Lenti Termálfürdő, mely alkalomból június 30-án szombaton és július 1-én vasárnap is egész napos színes programkínálattal, koncertekkel, bemutatókkal várják a fürdőbe érkező vendégeket.

- Szombaton hosszabbított nyitva tartással várjuk a kedves vendégeket, a szabadtéri élménymedence az Anakonda csúszdával este nyolc óráig, a kültéri és fedett medencéink pedig este tíz óráig állnak majd vendégeink rendelkezésére – mondta Fentős Gyöngyi marketingvezető. - Az ünnepi hétvégén számos egyéb programlehetőség várja az érdeklődőket a vízi élmények mellett. Szombaton már kora délelőtt aquafitness tornával indítjuk a napot, majd 10:30-tól a bátrabbak izgalmas vízi vetélkedőkön mérhetik össze ügyességüket. A fellépők sorát 11:30-kor a Kerti Sándor Kulturális egyesületének énekkara nyitja meg, melyet izgalmas kung-fu és airsoft bemutató követ. A kora délutáni órákban 12:45-kor a Magic Ritmo tánccsoport műsorát tekinthetik meg a vendégek, majd a mozgás szerelmeseinek tart zumba edzést Fatima. A folytatásban 13:45-kor Herman Gréta népszerű világslágerekből összeállított dalcsokorral lép színpadra, majd 14:15-tól Dorka bohóc szórakoztatja a legkisebbeket, mely után 14:50-kor a több táncversenyen is rangos elismeréseket szerzett Gála Társastánc Klub fellépése következik. A hivatalos megnyitóra terveink szerint 15:20-kor kerül majd sor, mely után az nap sztárvendége, a Roy és Ádám néven ismert formációt ad egy órás élő koncertet. A fix időpontra tervezett programok mellett a fürdő területén egész nap ugrálóvár, légvár, várja a gyerekeket, megismerkedhetnek az airsoft-al, lesz parasztolimpia reszneki módra, illetve fanatic jump bemutatón és aquafitness edzéseken is részt vehetnek az érdeklődők. Az este tíz óráig tartó programok sorát 21:30-kor ünnepi tűzijátékkal zárjuk.

A Lenti Termálfürdő marketingvezetője elmondta, a programok sora vasárnap folytatódik, a délelőtti órákban különféle bemutatókkal – judo, tai chi, kangoo – várják az vendégeket és előző naphoz hasonlóan lesz aquafitness edzés, vízi vetélkedő is. Az állandó programok sora itt még nem ért véget, hiszen a gyerekek számára 11 és 19 órak között rendelkezésre áll majd a nép játszóház, megismerhetik a Zobori KalandoZOO kínálatát és a kéklámpás nap keretében pedig rendőrségi és tűzoltó bemutató teszi érdekessé a napot.

A színpadi programok délben a Kelta Álom Ír Sztepp Táncegyüttes fellépésével kezdődnek, majd a Szivárvány Kamarakórus, a Royal Show és Látványtánc csoport, és Boldog Péter bűvész szórakoztatja a közönséget. A záró napon két sztárvendéget is köszönthetünk majd a Lenti Termálfürdőben, mivel 15:30-kor Janza Kata, majd 16:30 Wolf Kati zenés műsorát élvezhetik a fürdő vendégei. A vasárnapi programokat 17:20-kor a Göcsej Kutya Klub bemutatója és születésnapi aquafitness zárja.

Fentős Gyöngyi a kedvezmények kapcsán kiemelte, szombaton és vasárnap a vidéki vendégek számára 20% kedvezményt, a lenti lakosok számára pedig 40% kedvezményt biztosítanak az egész napos belépők árából.

Összes látogató száma: 714394
Jelenleg 53 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 5873805 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 1349227 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak