lenti.hu / Hírek
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumVideóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokHelyi értéktárVálasztásokTemetõ megszüntetés

A lenti óvoda és bölcsőde fejlesztése
TOP-1.4.1-15-ZA1-2016-00030

A Lenti Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületének energetikai korszerűsítése

Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola épületének energetikai korszerűsítése

A Lenti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, és a lentiszombathelyi Kultúrotthon épületenergetikai fejlesztése
 
Regisztráljon, és adja fel apróhirdetését ingyen!
 
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 
További háttérképek...
 
 
 
 Hír és hozzászólások Hírek
14. alkalommal is 24 órán át tekertek2018. Június 25. 13:09

Közel háromszáz résztvevővel rajtolt el szombaton délután Lentiben a Mocorgók az Egészségért és a Környezetért Egyesület szervezésében 14. alkalommal megrendezett 24 órás kerékpáros maraton.

A rendezvény rajt-cél állomásának idén is a Vörösmarty Általános Iskola adott otthont, ahonnan a legkitartóbb kerékpárosok szombaton délután három órakor elrajtolva a Vörösmarty út – Kossuth út – Béke út – Sugár út – Bánffy út – Táncsics út – Kossuth út – Sugár út – Vörösmarty út 6,6 kilométer hosszú útvonalán haladva rótták a köröket a vasárnap délután három órás zárásig.

Kovács Erik a szervező egyesület elnöke elmondta: a változékony időjárás és a hideg a késő esti, éjszakai órákban komoly próbatétel elé állította a teljes távot letekerő kerékpárosokat, de köztük többen is voltak, akik nem előszőr vágtak neki a próbatételnek és megfelelően felkészülve váltóruhával és esőruhával indultak neki a 24 órán át tartó kerékpározásnak. Hozzátette, a rendezvényen ez alkalommal 275 résztvevőt regisztráltak, közülük 21 fő tekerte végig a 46 körös összesen 303,6 km-es távot.

Az egyesület elnöke kiemelte, az 24 órás maraton az egyik legnépszerűbb sportrendezvényük, de az idei évben egy másik komoly szervezési munkát igénylő program előkészületein is már dolgoznak, mivel júliusban immáron 15 éves lesz a három országot érintő, több útszakaszon zajló átlagosan mintegy félezer résztvevőt számláló nemzetközi kerékpáros rendezvény, melynek főszervezői teendőit ezúttal a Mocorgók Egyesület látja el a szlovén és a horvát társegyesületekkel együttműködve. A június 22-én megrendezésre kerülő maratonon 4 távon - 120km, 55km, 15km (családi) és 40 km (mountain bike) - indulhatnak majd a kerékpárosok.

A hétvégi 24 órás maraton eredményhirdetésére a vasárnap délután három órás zárásakor került sor, melyen a legkitartóbb bringások átvehették az elismerő okleveleiket, majd a rendezvényt tombolasorsolás zárta, melynek fődíja a hagyományoknak megfelelően egy kerékpár volt.

Összes látogató száma: 715740
Jelenleg 39 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 5899321 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 1352221 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak