lenti.hu / Hírek
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumVideóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokHelyi értéktárVálasztásokTemetõ megszüntetés

A lenti óvoda és bölcsőde fejlesztése
TOP-1.4.1-15-ZA1-2016-00030

A Lenti Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületének energetikai korszerűsítése

Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola épületének energetikai korszerűsítése

A Lenti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, és a lentiszombathelyi Kultúrotthon épületenergetikai fejlesztése
 
Regisztráljon, és adja fel apróhirdetését ingyen!
 
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 
További háttérképek...
 
 
 
 Hír és hozzászólások Hírek
Lentibe érkezik a Tour of Slovenia2018. Június 12. 13:31

Az idei évben először magyar szakasszal is kiegészül az immár 25. alkalommal megrendezésre kerülő 5 napos TOUR OF SLOVENIA.

A 600 km össztávú versenyen több mint 150 profi kerékpáros vesz részt, köztük Kusztor Péter és Pelikán János, akik a My Bike-Stevens csapat tagjaként képviselik országunkat. Június 13-án, szerdán körülbelül 13.15-kor tekernek át a rédicsi határon a bringások, az előzetes kiírás szerint 13.25-kor érik el városunkat a Kossuth utcán keresztül. A körforgalomhoz érve a Sugár út felé veszik az irányt, majd a Béke-, Akácfa-, Bethlen utcán át, a Rédics - Göntérháza útvonalon tovább haladva hagyják el hazánkat Szlovénia irányába.

A verseny olyan klasszisok részvételével zajlik, mint a Team Katusha-Alpecin csapat sprintere, a német Marcel Kittel, aki a 2017-es TOUR DE FRANCE-on 5 szakaszgyőzelmet aratott, a lengyel Rafal Majka, a Bora csapat világhírű hegyimenője, vagy a 2011-ben Koppenhágában világbajnoki címet szerzett, illetve a TOUR DE FRANCE-on 30 szakaszgyőzelemnél járó brit sztár-sprinter Mark Cavendish. Szlovéniát az összetett győzelemre is esélyes Primoz Roglic és a méltán népszerű Luka Mezgec is képviseli, ezen kívül szakaszgyőzelemért teker még Caleb Ewan, Dylan Groenewegen, Niccolo Bonifazio és sok más jól ismert név a biciklis világból.

Akit részletesebben érdekelnek a csapatok és a résztvevők, azok a www.procyclingstats.com weboldalon bővebb tájékoztatást kaphatnak.

Aki kedvet érez, tartson velünk, hogy együtt szurkolhassunk ezen a nem mindennapi versenyen a nívós mezőnynek!
 

Összes látogató száma: 762555
Jelenleg 43 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 6287667 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 1417573 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak