lenti.hu / Hírek
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumVideóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokHelyi értéktárVálasztásokTemetõ megszüntetés

A lenti óvoda és bölcsőde fejlesztése
TOP-1.4.1-15-ZA1-2016-00030

A Lenti Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületének energetikai korszerűsítése

Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola épületének energetikai korszerűsítése

A Lenti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, és a lentiszombathelyi Kultúrotthon épületenergetikai fejlesztése
 
Regisztráljon, és adja fel apróhirdetését ingyen!
 
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 
További háttérképek...
 
 
 
 Hír és hozzászólások Hírek
Lentin is áthalad a Tour of Slovenia mezőnye2018. Június 11. 15:16

Idén Lenti városát is érinti a Szlovéniában immáron 25. alkalommal megrendezésre kerülő Tour of Slovenia nemzetközi kerékpáros körverseny, melynek kapcsán múlt héten a lenti Thermal Hotel Balance**** szállodában tartottak sajtótájékoztatót a szlovén szervezők és a magyar oldalon érintett felek.

A közel 600 kilométeres hat etapból álló kerékpárverseny első 159 kilométeres szakasza június 13-án szerdán Lendva-Hosszúfaluról indul, majd a rédicsi határon átlépve 13.30-kor Lentibe érkezve a Kossuth út – Sugár út – Béke út – Akácfa út – Bethlen Gábor út – Kossuth út vonalán mozogva 13.40 körül hagyja el a várost és Rédics irányába Göntérházán keresztül halad tovább a célállomást jelentő Muraszombat városáig.

A tájékoztatón jelen volt Révész Máriusz az aktív Magyarországért felelős kormánybiztos, aki elmondta: az országban kevés a színvonalas, profi mezőnyt felvonultató kerékpárverseny ezért a örülnek annak a kezdeményezésnek, hogy ez az országmarketing szempontjából is nagy jelentőséggel bíró, nemzetközi sportcsatornán élő adásban közvetített esemény ezúttal hazánkat is érinti. Hozzátette, a kormány a jövőben egyre nagyobb figyelmet fordít a kerékpársport népszerűsítésére, támogatja a hazai kerékpárúthálózat fejlesztését és az idén első kategóriás versenyként indul el a Tour de Hongrie magyar kerékpáros körverseny, melyet szintén élő adásban közvetít majd a Eurosport csatorna.

Horváth László polgármester elmondta, a szlovén verseny mezőnye bár rövid idő alatt halad át a városon, komoly útbiztosítási előkészületeket igényel, melyben a rendőrség, a polgárőrök és a helyi civil szervezetek, önkéntesek segítik a versenyzők és a konvoly zavartalan haladását.

Összes látogató száma: 762555
Jelenleg 43 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 6287663 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 1417573 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak