lenti.hu / Hírek
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumVideóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokHelyi értéktárVálasztásokTemetõ megszüntetés

A lenti óvoda és bölcsőde fejlesztése
TOP-1.4.1-15-ZA1-2016-00030

A Lenti Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületének energetikai korszerűsítése

Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola épületének energetikai korszerűsítése

A Lenti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, és a lentiszombathelyi Kultúrotthon épületenergetikai fejlesztése
 
Regisztráljon, és adja fel apróhirdetését ingyen!
 
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 
További háttérképek...
 
 
 
 Hír és hozzászólások Hírek
Újabb mérföldkőhöz érkezett a Lenti Termálfürdő és Szent György Energiapark2018. Június 8. 17:34

A Lenti Termálfürdő és Szent György Energiapark az elmúlt években folyamatos fejlődésen ment keresztül. Új szaunavilág és pihenőtér épült, 2 évvel ezelőtt pedig fedett élményfürdővel bővült a komplexum. Most újabb fejlesztés előtt áll az idén 40 éves termálfürdő, melyről június 8-án, pénteken sajtótájékoztató keretében számolt be Kutfej Attila a Lenti Gyógyfürdő Kft. ügyvezető igazgatója.

Az eseményen részt vett Horváth László, Lenti város polgármestere, aki felidézte a fürdőt érintő korábbi fejlesztéseket, és sok sikert kívánt a 2 milliárd 790 millió Ft-os új beruházáshoz. A fejlesztési terveket a Domoplan Építész Kft. fogja kidolgozni. Trajer Ferenc, a tervező cég ügyvezetője beszédében elhangzott, mindent megtesznek azért, hogy az elképzeléseknek megfelelő terveket dolgozzanak ki.

A pénteki eseményen a tervezői szerződés is aláírásra került. A fürdő ügyvezetőjétől azt is megtudtuk, hogy a beruházás többek között érinti a nyári bejáratot, a vendéglátó egységeket, a gyógyászati részleget, a szépségfarmot, a szaunavilágot, bizonyos szállástípusokat, egyes medencék felújítását, illetve további medencék és élményelemek kialakítását. A fejlesztésről a Lenti Gyógyfürdő Kft. folyamatosan tájékoztatja az érdeklődőket.

A beruházás végeztével egy teljesen megújult, minden igényt kielégítő szolgáltatási kínálattal várja a Lenti Termálfürdő és Szent György Energiapark a pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni vágyókat!

Összes látogató száma: 746926
Jelenleg 48 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 6215559 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 1402396 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak