lenti.hu / Hírek
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumVideóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokHelyi értéktárVálasztásokTemetõ megszüntetés

A lenti óvoda és bölcsőde fejlesztése
TOP-1.4.1-15-ZA1-2016-00030

A Lenti Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületének energetikai korszerűsítése

Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola épületének energetikai korszerűsítése

A Lenti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, és a lentiszombathelyi Kultúrotthon épületenergetikai fejlesztése
 
Regisztráljon, és adja fel apróhirdetését ingyen!
 
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 
További háttérképek...
 
 
 
 Hír és hozzászólások Hírek
Kerékpártúrán a Mocorgók2018. Május 16. 23:21

A közelmúltban tartotta hagyományos májusi Rhohodendron túráját a Mocorgók az Egészségért és a Környezetért Egyesület, mely során a korábbi évekhez hasonlóan a Budafaipusztai Arborétumba tettek piknikkel egybekötött kerékpáros kirándulást a résztvevők.

Kovács Erik az civil szervezet elnöke elmondta, az egyesület több állandó nagyobb tömeget megmozgató rendezvénye mellett a most megtartott kisebb túra mellett is több olyan kisebb létszámot vonzó kirándulást tart meg évről évre, melynek a szervezet alapításához visszanyúló közel évtizedes gyökerei vannak. Hozzátette, a Rhododendron túrán idén összesen húsz fő vett részt, kik közül volt, aki a kerékpárosokat segítve autóval követte a csapatot, a közel 50 kilométeres kerékpártúra során. Az egyesület elnöke még azt is elmondta, idén is több nagy rendezvénnyel készül az egyesület, június 13-án a Tour de Slovenia nemzetközi Pro Tour kerékpáros verseny hazai Lenti városát érintő első szakaszának biztosításában és az előkészítő munkákban vesznek részt, majd június 23-24-én immáron 14. alkalommal várják a 24 órás kerékpáros maraton résztvevőit a rajtvonalhoz, júliusban pedig a Lenti városa ad otthont a soron következő Háromországos Pannon maratonnak, melyre közel 400 résztvevővel számolnak. Természetesen a rendezvények sora ezzel nem ért véget, tervezik a III. Lenti Sportnap megszervezését és több kisebb gyalog és kerékpáros túra is szerepepel az egyesület éves programtervében.

Összes látogató száma: 714401
Jelenleg 54 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 5873873 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 1349236 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak