lenti.hu / Hírek
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumVideóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokHelyi értéktárVálasztásokTemetõ megszüntetés

A lenti óvoda és bölcsőde fejlesztése
TOP-1.4.1-15-ZA1-2016-00030

A Lenti Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületének energetikai korszerűsítése

Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola épületének energetikai korszerűsítése

A Lenti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, és a lentiszombathelyi Kultúrotthon épületenergetikai fejlesztése
 
Regisztráljon, és adja fel apróhirdetését ingyen!
 
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 
További háttérképek...
 
 
 
 Hír és hozzászólások Hírek
Idén 40 éves a Lenti Termálfürdő2018. Március 28. 12:54

Minden korosztály számára változatos és szórakoztató programkínálattal készülnek az idei évben a Lenti Termálfürdőben a gyógyfürdő megnyitásának 40 éves jubileumának alkalmából.

Kutfej Attila ügyvezető igazgató elmondta, a jeles alkalomra számos szórakoztató programmal, zenés fellépőkkel, sportrendezvényekkel, gyerekek és felnőttek számára összeállított játékokkal és különleges attrakciókkal is készülnek. Hozzátette, a tavaszi időszakban egy kifejezetten az iskolák számára összeállított programcsomaggal keresik meg az oktatási intézményeket, mely olyan osztálykirándulások szervezésére is ösztönzi majd az iskolákat, melyek úticélja a Lenti Termálfürdő és Lenti városa.

Elmondta, a Lenti Termálfürdő és Szent György Energiapark célja, hogy szolgáltatásaival nyisson a családok felé és a részükre komplex, élményekkel teli családi kikapcsolódást biztosítani. Az új élményfürdő tervezésekor és kialakításakor is ezt volt az egyik fő szempont, melynek szolgáltatásai közt a családi legkisebb és legidősebb tagjai is megtalálják a számukra legmegfelelőbb élményelemeket. A gyerekeket csúszdás pancsoló, a fiatalokat csúszdás élménymedence várja, emellett pedig egy melegvizes, számos élményelemet – hidromasszázs ágyat, buzgárokat, nyakzuhanyt – tartalmazó medence és egy jakuzzi nyújt wellness élményeket a vendégeknek. Ezen élmények sorát a tavalyi évben bevezetett rendszeres hétvégi szauna szeánszok teszik teljessé, ahol minden szombaton és vasárnap két időpontban is különleges szauna felöntéseken vehetnek részt a vendégek.

Kutfej Attila hozzátette, a családias fürdővé válás és a magsa színvonalon történő szolgáltatásfejlesztés iránti törekvéseiket az is jól bizonyítja, hogy a Lenti Termálfürdő a közelmúltban megkapta a családbarát fürdő védjegyet és a négy csillagos minősítést is.

Összes látogató száma: 715742
Jelenleg 40 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 5899408 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 1352236 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak