lenti.hu / Hírek
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumVideóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokHelyi értéktárVálasztásokTemetõ megszüntetés

A lenti óvoda és bölcsőde fejlesztése
TOP-1.4.1-15-ZA1-2016-00030

A Lenti Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületének energetikai korszerűsítése

Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola épületének energetikai korszerűsítése

A Lenti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, és a lentiszombathelyi Kultúrotthon épületenergetikai fejlesztése
 
Regisztráljon, és adja fel apróhirdetését ingyen!
 
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 
További háttérképek...
 
 
 
 Hír és hozzászólások Hírek
Fejlesztések Vörösmarty Iskolában2018. Március 11. 15:31

Múlt héten pénteken a Vörösmarty Általános Iskolában tartott sajtótájékoztató keretében Kajári Attila, a Zalaegerszegi Tankerületi Központ igazgatója mutatta be az intézmény fejlesztését megcélzó mintegy 760 millió forint értékű felújítási projekt részleteit.

A tájékoztatón, melyen részt vett Vigh László országgyűlési képviselő, dr. Pál Attila a megyegyűlés elnöke és Horváth László polgármester elhangzott, hogy a beruházás során összesen 17 tanterem kerül felújításra, valamint egy nyelvi laborral, két informatika teremmel, két természettudományos szakteremmel és egy rajzteremmel bővül az intézmény.

Mindezek mellett az iskolai könyvtár működtetésére alkalmas teret is felújítják, továbbá olyan új helyiségek is kialakításra kerülnek, ahol fejlesztő foglalkozásokat is tarthatnak az iskola pedagógusai, valamint egy a mozgáskultúra fejlesztéséhet szükséges terem és a kapcsolódó infrastruktúra is megvalósul.

A régi helyiségek felújítása és az újak kialakítása mellett az intézményben az gazdaságos energiafelhasználást megcélzó fejlesztéseket is végrehajtanak, valamint fejlesztik az informatikai eszközparkot, az iskola közösségi tereit és zöldfelületeit, továbbá új modern konyha, étkező és tanári szoba várja majd az felújított intézménybe új tanévüket kezdő diákokat, tanárokat.

Összes látogató száma: 715743
Jelenleg 39 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 5899500 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 1352243 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak