lenti.hu / Hírek
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumVideóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokHelyi értéktárVálasztásokTemetõ megszüntetés

A lenti óvoda és bölcsőde fejlesztése
TOP-1.4.1-15-ZA1-2016-00030

A Lenti Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületének energetikai korszerűsítése

Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola épületének energetikai korszerűsítése

A Lenti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, és a lentiszombathelyi Kultúrotthon épületenergetikai fejlesztése
 
Regisztráljon, és adja fel apróhirdetését ingyen!
 
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 
További háttérképek...
 
 
 
 Hír és hozzászólások Hírek
Az időseket köszöntötték Lentikápolnán2018. Február 18. 7:07

Az év második hónapja hagyományosan a szépkorúak köszöntésének időszaka, melynek kapcsán Lenti városrészeiben az időskorú lakosság tiszteletére rendeztek színes műsorokkal tarkított délutáni programokat.

Az idei évben elsőként Lentikápolna településrészen szervezték meg az időskorú lakosok tiszteletére rendezett műsort, melyre kora délutántól várták a meghívott vendégeket.

A programon elsőként Vatali Ferenc településrészi képviselő, majd Horváth László Lenti város polgármestere köszöntötte a jelen lévő vendégeket, melyet az ilyenkor hagyományos kulturális műsor követett.

A színpadon felléptek a helyi óvodás és iskolás csoportok, valamint a lentikápolnai színjátszó csoport előadását is megtekinthették a vendégek, majd a Magic 4 Dance hastáncosainak fellépése következett.

Az idősek napi program már-már elengedhetetlen eleme az operett dalokból álló műsorszám, melynek kapcsán ez alkalommal Hertelendy Attila és Debrői Zsuzsa adott elő meg musical és operett slágerekből összeállított egyveleget a vendégek előtt.
A kora estébe nyúló rendezvény zárásaként megtartott ünnepi vacsorához Csordás István csatári harmónikás szolgáltatta a jó hangulathoz szükséges zenei alapot.
 

Összes látogató száma: 715742
Jelenleg 41 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 5899411 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 1352236 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak