lenti.hu / Hírek
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumVideóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokHelyi értéktárVálasztásokTemetõ megszüntetés

A lenti óvoda és bölcsőde fejlesztése
TOP-1.4.1-15-ZA1-2016-00030

A Lenti Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületének energetikai korszerűsítése

Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola épületének energetikai korszerűsítése

A Lenti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, és a lentiszombathelyi Kultúrotthon épületenergetikai fejlesztése
 
Regisztráljon, és adja fel apróhirdetését ingyen!
 
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 
További háttérképek...
 
 
 
 Hír és hozzászólások Hírek
A nyolcadik amatőr tornát tartották2018. Január 22. 10:55

Hétvégén nyolcadik alkalommal gyűltek össze sportolók és szurkolók az Arany János Általános Iskola és AMI tornatermében megtartott Sporttigris Amatőr Teremlabdarúgó Torna két napos megmérettetésére, ahol ezúttal is a mozgás és a sport szeretete hozta össze egy jó hangulatú hétvégére a játékosokat.

A torna népszerűségét mutatja, hogy nem csak Zalából de a szomszédos Vas megyéből és a határon túlról Szlovéniából összesen 22 csapat vett részt a sportrendezvényen és 70 mérkőzést bonyolítottak le a vasárnap esti eredményhirdetésig.

Az amatőr játékosoknak szervezett tornán a dobogóról éppen csak lecsúszva negyedik helyen végzett a „Kis Bence Fiai” nevet viselő csapat, bronzérmes lett a Lentikápolna együttese, második helyen lépett a dobogóra a Szécsiland csapata és ez alkalommal a Sasi-Benz játékosai érdemelték ki a legjobbnak járó aranyérmes helyezést.

Mint minden alkalommal, most is külön elismerésben részesültek a torna legeredményesebb focistái. A torna gólkirályának járó elismerést ezúttal Tóth Bence a Sasi Benz játékosa vehette át, aki kilenc alkalommal talált az ellenfél kapujába, a legjobb játékos különdíjat Horváth István a Szécsiland labdarúgója kapta, a legjobb kapusnak járó elismeréssel pedig Benczik Gergő a „Kis Bence Fiai” csapat hálóőrének teljesítményét díjazták.
 

Összes látogató száma: 701932
Jelenleg 44 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 5707866 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 1319980 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak