lenti.hu / Hírek
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumVideóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokHelyi értéktárVálasztásokTemetõ megszüntetés

A lenti óvoda és bölcsőde fejlesztése
TOP-1.4.1-15-ZA1-2016-00030

A Lenti Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületének energetikai korszerűsítése

Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola épületének energetikai korszerűsítése

A Lenti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, és a lentiszombathelyi Kultúrotthon épületenergetikai fejlesztése
 
Regisztráljon, és adja fel apróhirdetését ingyen!
 
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 
További háttérképek...
 
 
 
 Hír és hozzászólások Hírek
X. Sporttigris Kupa2017. December 13. 13:59

December elején tizedik alkalommal került megrendezésre Lentiben a Sporttigris Teremlabdarúgó Torna, melyen összesen 16 csapat mérte össze felkészültségét. A Lenti Arany János Általános Iskola és AMI tornatermében megtartott sportesemény látogatói ezúttal is színvonalas és küzdelmes mérkőzéseknek lehettek szemtanúi.

A csapatok ezúttal is elsőként a csoportmérkőzéseken mérettetek meg egymással, majd a legjobbak továbbjutva az egyenes kieséses szakaszba kezdték el a dobogós helyezésekért folytatott meccseket.

A jubileumi torna végeztével az alábbi sorrend alakult ki a csapatok közt: negyedik helyen végzett az Old Star csapat, bronzérmes lett a Joó-Vasi Duó együttese, a dobogó második fokára a Trio Egerszeg játékosai léphettek fel, a tizedik torna győztesének járó elismerést pedig kiváló játékkal a Czupi Csárda csapata vehette át Horváth László polgármestertől.

A hagyományoknak megfelelően a tornán ez alkalommal is különdíjat adtak át a kiemelkedő teljesítményt produkáló játékosoknak, így a legjobb 18 év alatti játékos díját Kiss Bálint (Czupi Csárda) vette át, a legjobb hazai játékos Szabó Zsolt (Joó-Vasi Duó) lett, aki elismerése mellé még a Horváth Gergő Emlékdíjat is elnyerte. A legjobb hazai kapus díját, a Horváth István Emlékdíjat Balogh Balázs (Joó-Vasi Duó) kapta, a torna legjobb kapusa Kovács Gábor (Trio Egerszeg) lett, a torna legjobb játékosa díjjal Horváth Gergő (Joó-Vasi Duó) teljesítményét ismerték el, a torna gólkirálya címet pedig a győztes Czupi Csárda csapatának játékosa Polareczki Roland nyerte el 7 rúgott góllal
 

Összes látogató száma: 693702
Jelenleg 40 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 5592849 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 1296426 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak