lenti.hu / Hírek
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumVideóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokHelyi értéktárVálasztásokTemetõ megszüntetés

A lenti óvoda és bölcsőde fejlesztése
TOP-1.4.1-15-ZA1-2016-00030

A Lenti Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületének energetikai korszerűsítése

Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola épületének energetikai korszerűsítése

A Lenti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, és a lentiszombathelyi Kultúrotthon épületenergetikai fejlesztése
 
Regisztráljon, és adja fel apróhirdetését ingyen!
 
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 
További háttérképek...
 
 
 
 Hír és hozzászólások Hírek
Jövőre megújul a Kerka híd2017. Október 25. 8:00

Közel 300 millió forintos beruházás eredményeként jövő év áprilisának végére teljesen megújul a város egyik legforgalmasabb szakaszán található Kerka-híd. A beruházás részleteiről kedden délelőtt tartottak helyszíni sajtótájékoztatót.

Az elmúlt hetekben az Lentit Zalaegerszeggel összekötő 75-s úton közlekedők tapasztalhatták, hogy a hídon zajló felújítási munkálatok okán részleges forgalomkorlátozást vezettek be.

A hídfelújítás munkálatokat kedden megtekintette Vigh László országgyűlési képviselő is.

A kedden tartott helyszíni tájékoztatón elhangzott, hogy szeptember 28-i munkaterület-átadást követően mellett megerősítésre került a híd jelenleg is használatban lévő szakasza, hogy elbírja a megnövekedett terhelést, majd a kivitelező megkezdte a jobb oldali hídfél bontását és az új hídfél felépítését, melyet ütemterv szerint november 10-én átadnak a forgalomnak. A bal oldali hídfélen jelenleg 20 tonnás súlykorlátozás van érvényben.

A tájékoztatón arról is szó volt, hogy a téli időszakban a munkálatok szünetelése idejére feloldásra kerül az ideiglenes forgalomkorlátozás és a bal oldali megerősített szakaszon és a már elkészül jobb oldali hídfélen is zavartalanul közlekedhetnek a járművek.

A bal oldali szakasz bontása és újraépítése 2018 március elején kezdődik meg és a kész híd várhatóan április végén kerül átadásra. A Kerka-híd teherbírása az újraépítést követően a korábbi 32 tonnáról 80 tonnára növekszik.

Összes látogató száma: 683071
Jelenleg 24 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 5500880 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 1276860 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak