lenti.hu / Hírek
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumVideóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokHelyi értéktárVálasztásokTemetõ megszüntetés

A lenti óvoda és bölcsőde fejlesztése
TOP-1.4.1-15-ZA1-2016-00030

A Lenti Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületének energetikai korszerűsítése

Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola épületének energetikai korszerűsítése

A Lenti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, és a lentiszombathelyi Kultúrotthon épületenergetikai fejlesztése
 
Regisztráljon, és adja fel apróhirdetését ingyen!
 
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 
További háttérképek...
 
 
 
 Hír és hozzászólások Hírek
II. Lenti Egészségnap2017. Szeptember 27. 15:23

Múlt héten vasárnap a Vörösmarty Általános Iskola tornatermében a Mocorgók az Egészségért és a Környezetért Egyesület rendezésében második alkalommal került megrendezésre a Lenti Egészségnap című, a sportot és az egészséges életmódot népszerűsítő rendezvény.

A kora délután kezdődő programok résztvevőit elsőként Horváth László polgármester köszöntötte, aki többek közt arról is beszélt, hogy a város vezetése támogatja az egészséges életmódot és a sportot propagáló rendezvényeket, melyet a jövőbeni és már megvalósult olyan helyi fejlesztések, mint a műfüves labdarúgó pálya kialakítása is jól tükröznek.

A rendezvényre érkezők elsőként Bacsa Andrea, a dr. Hetés Ferenc Rendelőintézet gyógytornász gyakorlatait követve melegítettek be Tüske Rita tabata edzésére, majd Kangoo Jumps csoport formációnak bemutatója alatt pihenhették ki magukat a szintén Tüske Rita által megtartott pörgős capoeira aerobic edzések előtt.

Délután három órakor lépett színpadra a rendezvény sztárvendége Katus Attila személyi edző, életmód tanácsadó, aki közel egy órás dinamikus edzéssel dolgoztatta meg a résztvevőket, majd néhány jótanáccsal látta el a jelenlévőket, melyben beszélt a helyes étkezés jelentőségéről, a napi mozgásról és azokról a mindennapi életünket érintő dolgokról, melyek helyes kezelésével sokat tehetünk egészségünk megőrzéséért.

A programok Kick-Box bemutatóval folytatódtak, majd a Fanatic Jump rendkívül pörgős és dinamikus edzésformáját kapcsolódhattak be a még kellő energiával bíró résztvevők. A rendezvény a Zumba Győr Hungary csapatának edzésével és tombolasorsolással zárultak.

A rendezvény ideje alatt számos kiegészítő programot is kínáltak a szervezők, amíg a szülők különböző edzéseken dolgoztatták izmaikat a kicsik kreatív játszóházban foglalhatták el magukat, valamint a korábbi rendezvényhez hasonlóan az Egészségfejlesztési Iroda támogatásával a helyszínen egészségügyi állapotfelmérő szűréseket is tartottak.

Kovács Erik a szervező egyesület elnöke elmondta, a nagy érdeklődésre való tekintettel szeretnék a programot a szervezet egy újabb évente megrendezendő programjaként hagyománnyá tenni, mivel a Mocorgók - mint azt az egyesület neve is mutatja – olyan az egészség és a környezet megóvására törekedő programokat próbál népszerűsíteni.
 

Összes látogató száma: 677074
Jelenleg 26 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 5470740 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 1269367 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak