lenti.hu / Hírek
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumVideóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokHelyi értéktárVálasztásokTemetõ megszüntetés

A lenti óvoda és bölcsőde fejlesztése
TOP-1.4.1-15-ZA1-2016-00030

A Lenti Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületének energetikai korszerűsítése

Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola épületének energetikai korszerűsítése

A Lenti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, és a lentiszombathelyi Kultúrotthon épületenergetikai fejlesztése
 
Regisztráljon, és adja fel apróhirdetését ingyen!
 
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 
További háttérképek...
 
 
 
 Hír és hozzászólások Hírek
Terézvárosi diákok Lentiben2017. Augusztus 18. 13:59

Idén hatodik alkalommal érkeztek Lentibe egy hetes táborozásra a főváros hatodik kerületének általános iskoláiban tanuló felső tagozatos terézvárosi diákok, hogy az itt töltött idő alatt megismerkedjen a város és térségének nevezetességeivel.

- Az idei évben egyedülálló módon a kerület mind az öt iskolája képviseli magát ezen a táborozáson, melyen a negyvenhárom tanuló és öt fős tanári csoport vett részt – mondta Léder Éva a csoport kísérő pedagógusa. – Hétfőn érkeztünk meg Lentibe, a szállásunk ez alkalommal is a Móricz Zsigmond EGYMI diákotthonában van, ahol minden igényt kielégítő kiváló ellátást biztosítanak számunkra. Eddig buszos kirándulások keretében jártuk végig a térség és a Dunántúl közeli nevezetességeit, majd szerda délután a Lenti Termálfürdőben tartottunk egy strandolós délután a gyerekekkel, ahol kipróbálhattuk az új fedett élményfürdő szolgáltatásait is. Az esti programok során Lenti és térséghez kapcsolódó ki-mit-tud vetélkedőket szervezünk a diákoknak és még számos programmal készültünk a péntekig tartó táborozás idejére.

A Lenti Termálfürdőben tett látogatás alkalmával Horváth László polgármester is meglátogatta a csoportot, aki elmondta: a csereüdültetési program keretében a lenti általános iskolás diákok augusztus 18-án indulnak szintén egy hétre Terézvárosba.

Összes látogató száma: 660024
Jelenleg 22 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 5402808 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 1249218 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak