lenti.hu / Hírek
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumVideóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokHelyi értéktárVálasztásokTemetõ megszüntetés

A lenti óvoda és bölcsőde fejlesztése
TOP-1.4.1-15-ZA1-2016-00030

A Lenti Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületének energetikai korszerűsítése

Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola épületének energetikai korszerűsítése

A Lenti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, és a lentiszombathelyi Kultúrotthon épületenergetikai fejlesztése
 
Regisztráljon, és adja fel apróhirdetését ingyen!
 
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 
További háttérképek...
 
 
 
 Hír és hozzászólások Hírek
Innovációs körút 3.02017. Augusztus 3. 13:23

Az országban egyedülálló módon, tizenkét állomásos kerékpáros túra keretében járja végig választókörzete településeit Vigh László országgyűlési képviselő.

Az „Innovációs körút” címre keresztelt projekt harmadik állomásként hétfőn délelőtt Resznekről indulva, Belsősárd, Külsősárd és Rédics településeket látogatta meg, majd a hétfői túra utolsó állomásaként Lentibe indult.

A város határában csatlakozott hozzá Horváth László polgármester, Drávecz Gyula alpolgármester, illetve a Mocorgók az Egészségért és a Környezetért Egyesület tagjai, hogy a tomboló hőséggel dacolva elkísérjék Lentiben tett látogatásán.

A városban elsőként a Thermal Hotel Balance**** szállodát látogatták meg, majd tovább indulva a Lenti TE műfüves pályájának munkálatait tekintették meg, végül pedig a Lenti Napközi Otthonos Óvoda felújításához kísérték el Vigh Lászlót.

Érdeklődésünkre Vigh László elmondta, a kerékpáros településlátogató körutak célja, hogy ezáltal kötetlenebb formában járhassa végig a megye településeit, mert így lehetősége adódik nem protokolláris formában találkozni a helyi lakosokkal. Hozzátette, minden hétfőn indul el egy-egy körútra és tervei szerint 12 hétig tartó körút során szeretné bejárni lehető legtöbb települést a megyében.

Összes látogató száma: 660578
Jelenleg 23 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 5407044 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 1249918 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak