lenti.hu / Hírek
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumVideóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokHelyi értéktárVálasztásokTemetõ megszüntetés

A lenti óvoda és bölcsőde fejlesztése
TOP-1.4.1-15-ZA1-2016-00030

A Lenti Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületének energetikai korszerűsítése

Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola épületének energetikai korszerűsítése

A Lenti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, és a lentiszombathelyi Kultúrotthon épületenergetikai fejlesztése
 
Regisztráljon, és adja fel apróhirdetését ingyen!
 
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 
További háttérképek...
 
 
 
 Hír és hozzászólások Hírek
Változékony de meleg idõ várható2017. Május 14. 20:45

A következõ napokban is többször várható zápor, zivatar, ugyanakkor sok napsütésre is számítani lehet, 20-25 Celsius-fok körüli maximumokkal - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat középtávú elõrejelzésébõl.

Hétfõre virradó éjszaka a Dunántúlon nagyobbrészt felhõs idõ ígérkezik, szórványos záporral, zivatarral, másutt nem várható csapadék. Délelõtt a Dunántúlon, késõbb a középsõ területeken is több helyen várható zápor, zivatar, lokálisan felhõszakadás, jégesõ is lehet. Emellett a Dunántúlon többfelé megélénkül, zivatarok környezetében viharossá fokozódhat a szél. A Tiszántúlon viszont több órára is kisüt a nap. A legalacsonyabb hõmérséklet az ország nagy részén 9-14 fok között alakul, de keleten, északkeleten helyenként 6-7 fokig is hûlhet a levegõ. A legmagasabb hõmérséklet 19-24 fok között várható.

Kedden a több-kevesebb napsütés mellett nyugaton néhol, másutt több helyen alakul ki zápor, zivatar. A szél is megélénkül, a Dunántúlon helyenként megerõsödik. Zivatar környezetében átmenetileg viharos széllökések is lehetnek. A leghidegebb órákban 9-14 fok lehet. Napközben 20-25 fokig melegszik a levegõ.

Szerdán sok napsütésre lehet számítani, csapadék nem valószínû. Keleten helyenként még erõs lehet a szél. A minimumhõmérséklet 7-13 fok között valószínû. A nappali maximumok 20-25 fok között alakulnak.

Csütörtökön csupán a Kisalföldön lehetnek erõs széllökések. Emellett túlnyomóan derült, napos idõ várható, csapadék nélkül. A legalacsonyabb hõmérséklet 7-12, a legmagasabb 20 és 25 fok között valószínû.

Pénteken és szombaton is sok lesz a napsütés, csapadék nem valószínû, de többfelé megélénkül, helyenként megerõsödhet a szél. A minimumhõmérséklet mindkét nap 8-13 fok között alakul. Pénteken napközben 21-26, szombaton 22-27 fokig melegszik a levegõ.

Vasárnap a több-kevesebb napsütés mellett szórványosan valószínû zápor, zivatar. A szél megerõsödik, zivatarok környezetében viharossá is fokozódhat. A leghidegebb órákban 8-13 fok lehet. A nappali maximumok 20-25 fok között alakulnak - olvasható az elõrejelzésben.

MTI

Összes látogató száma: 654302
Jelenleg 11 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 5365870 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 1242947 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak