lenti.hu / Hírek
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumVideóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokHelyi értéktárVálasztásokTemetõ megszüntetés

A lenti óvoda és bölcsőde fejlesztése
TOP-1.4.1-15-ZA1-2016-00030

A Lenti Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületének energetikai korszerűsítése

Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola épületének energetikai korszerűsítése

A Lenti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, és a lentiszombathelyi Kultúrotthon épületenergetikai fejlesztése
 
Regisztráljon, és adja fel apróhirdetését ingyen!
 
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 
További háttérképek...
 
 
 
 Hír és hozzászólások Hírek
Marad a változékony idõjárás2017. Május 8. 6:42

Lehûléssel kezdõdik a hét, többfelé napközben is csak 10 Celsius-fok körül alakulnak a maximumok, néhol a leghidegebb órákban mínuszok is lehetnek. A hét második felében azonban ismét 20-25 fok körüli meleg lehet, de a több-kevesebb napsütés mellett többször várható zápor, zivatar - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú elõrejelzésébõl.

Hétfõn reggel a keleti tájakon eshet néhol kisebb esõ. Napközben elszórtan, fõként az Eger-Békéscsaba vonal széles sávjában várható gyenge esõ, zápor. A Dunántúlon és a középsõ területeken viszont akár hosszabb idõszakokra is kisüthet a nap. A szél többfelé megerõsödhet. A minimumhõmérséklet 6-12 fok között valószínû (az Északi-középhegység térségében lesz a leghûvösebb). A nappali maximumok 15-20 fok között alakulnak (a Dunántúlon várhatók a magasabb értékek).

Kedden erõs lesz a szél, a Dunántúlon és néhol északkeleten viharos széllökések is lehetnek. Hosszabb-rövidebb idõre kisüt a nap, szórványosan valószínû esõ, záporesõ. A leghidegebb órákban 4-10 fok lehet, napközben pedig 10-15 fokig melegszik a levegõ.
Szerdán a több-kevesebb napsütés mellett legfeljebb néhol északon lehet gyenge esõ. A minimumhõmérséklet mínusz 2 és plusz 3 fok között valószínû. A nappali maximumok 11-16 fok között alakulnak.

Csütörtökön ismét több helyen megerõsödik, a Dél-Dunántúlon akár viharossá fokozódhat a szél. Elsõsorban a délutáni, esti órákban alakulhat ki záporesõ, egy-egy zivatar. A legalacsonyabb hõmérséklet 2-7 fok között alakul, északkeleten talajmenti fagy is lehet. Napközben 17-23 fokig melegszik a levegõ.

Pénteken több helyen - délután fõként északon, északkeleten - alakulhat ki zápor, helyenként zivatar. A szél helyenként erõssé, zivatarban viharossá válhat. A leghidegebb órákban 9-15 fok lehet. A nappali maximumok 18-25 fok között alakulnak, északkeleten lehet a hûvösebb.

Szombaton is többfelé várható zápor, zivatar, erõs, akár viharos széllel. A legalacsonyabb hõmérséklet 11-16, a legmagasabb hõmérséklet többnyire 20-26 fok között valószínû.

Vasárnap is megerõsödhet a szél és szórványosan zápor, fõként keleten néhol zivatar is lehet, de már napsütés is várható. A leghidegebb órákban 9-15 fok lehet. Napközben 18-24 fokig melegszik a levegõ - olvasható az elõrejelzésben.

Összes látogató száma: 646086
Jelenleg 10 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 5294033 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 1237220 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak