lenti.hu / Hírek
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumVideóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokHelyi értéktárVálasztásokTemetõ megszüntetés

A lenti óvoda és bölcsőde fejlesztése
TOP-1.4.1-15-ZA1-2016-00030

A Lenti Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületének energetikai korszerűsítése

Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola épületének energetikai korszerűsítése

A Lenti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, és a lentiszombathelyi Kultúrotthon épületenergetikai fejlesztése
 
Regisztráljon, és adja fel apróhirdetését ingyen!
 
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 
További háttérképek...
 
 
 
 Hír és hozzászólások Hírek
Visszatér a hideg télies idõ2017. Április 18. 5:25

Tovább hûl a levegõ: a leghidegebb órákban mínuszokra is készülni kell, s néhol még napközben is csak plusz 3 Celsius-fokig melegszik a levegõ. Emellett sokszor borús, csapadékos lesz az idõ, több helyen havazhat is - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat  országos, középtávú elõrejelzésébõl.

Húsvéthétfõn a több-kevesebb napsütés mellett elszórtan, fõleg a Dunántúlon és a fõváros környékén várható záporesõ, zivatar, illetve jégdara. Napközben idõnként megerõsödik a szél is. A legalacsonyabb hõmérséklet többnyire plusz 1-6 fok között, északkeleten néhol mínusz 1, 0 fok körül alakul. A legmagasabb nappali hõmérséklet 12-16 fok között valószínû.

Kedden helyenként erõs szél lehet. Emellett többnyire erõsen felhõs vagy borult lesz az ég és több helyen várható esõ, zápor. A leghidegebb órákban általában plusz 2-6 fok lehet, de keleten néhol gyengén fagyhat. A nappali maximumok 8-13 fok között alakulnak.
Szerdán sokfelé várható ismétlõdõ esõ, zápor, a hegyekben, illetve késõ délutántól elsõsorban nyugaton és északon helyenként síkvidéken is lehet havas esõ, havazás. Emellett nagy területen viharossá fokozódhat a szél is. A minimumhõmérséklet 0-5 fok, a maximumhõmérséklet 3-10 fok között várható.

Csütörtökön is nagy területen lehet viharos a szél. Túlnyomóan borult lesz az ég, kezdetben többfelé várható esõ, zápor, a hegyekben, illetve elsõsorban nyugaton és északon helyenként síkvidéken is havas esõ, havazás, majd délutántól gyengül a csapadékhajlam. A leghidegebb órákban mínusz 1 és plusz 4 fok között, napközben plusz 3-10 fok között alakul a hõmérséklet.

Pénteken elszórtan várható záporesõ, elsõsorban a hegyekben helyenként hózápor, s többfelé lesz erõs a szél, de már több-kevesebb napsütés is lehet. A legalacsonyabb hõmérséklet általában mínusz 4 és plusz 2, a legmagasabb hõmérséklet 6-11 fok között valószínû.

Szombaton változóan felhõs idõre van kilátás hosszabb-rövidebb napos idõszakokkal, néhol záporesõvel, helyenként erõsödhet meg a légmozgás. A minimumhõmérséklet általában mínusz 4 és plusz 2 fok között valószínû. Napközben 10-15 fokig melegszik a levegõ.

Vasárnap elszórtan várható záporesõ, de emellett megerõsödik, helyenként viharossá fokozódik a szél. A leghidegebb órákban 0-6 fok lehet. A nappali maximumok 10-15 fok között alakulnak - olvasható az elõrejelzésben.

MTI

Összes látogató száma: 654302
Jelenleg 11 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 5365867 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 1242947 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak