lenti.hu / Hírek
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumVideóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokHelyi értéktárVálasztásokTemetõ megszüntetés

A lenti óvoda és bölcsőde fejlesztése
TOP-1.4.1-15-ZA1-2016-00030

A Lenti Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületének energetikai korszerűsítése

Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola épületének energetikai korszerűsítése

A Lenti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, és a lentiszombathelyi Kultúrotthon épületenergetikai fejlesztése
 
Regisztráljon, és adja fel apróhirdetését ingyen!
 
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 
További háttérképek...
 
 
 
 Hír és hozzászólások Hírek
A közös együttmûködés jegyében2017. Április 10. 10:03

A közelmúltban kötött együttmûködési megállapodás jegyében tartottak közös útvonalbejárást a Mocorgók az Egészségért és a Környezetért Egyesület, illetve a Lenti és Térsége Polgárõr Egyesület tagjai.

A rendezvényen Szabó Gábor a polgárõr egyesület elnöke elmondta, a nemrég aláírt megállapodás értelmében az idei évben õk biztosítják a városban immáron több mint egy évtizedes hagyománnyal rendelkezõ közösségi sportprogramot. Hozzátette, a kerékpársport egyre népszerûbb és mivel évrõl-évre többen választják ezt az egészséges közlekedési formát, így a balesetmegelõzésre és a prevenciós tevékenységre is nagyobb hangsúlyt kell fektetni.

Kovács Erik a Mocorgók Egyesület idei évben megválasztott új elnöke is a balesetmegelõzés fontosságáról beszélt, mivel egyesületük legnépszerûbb programjai közé tartoznak a kerékpáros rendezvények ezért fontosnak tartják, hogy ezeket balesetmentesen sikerüljön lebonyolítani. A júniusban megrendezésre kerülõ maraton kapcsán elmondta, a kiinduló pont idén is a Vörösmarty Általános Iskolánál lesz, viszont a városon belül haladó útvonalat sikerült úgy megválasztani, hogy közel másfél kilométerrel hosszabb távot tekerhetnek majd le a vállalkozó kedvû bringások.

 

A rendezvényen részt vett Horváth László polgármester és Komláti Beatrix r.százados, a Lenti Rendõrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztályának megbízott vezetõje, akik szintén végigjárták a maraton új útvonalát.

Összes látogató száma: 654302
Jelenleg 11 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 5365859 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 1242947 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak