lenti.hu / Hírek
 
KezdőlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekű információkTurizmusProgramokFotóalbumVideóalbumCégadatbázisKözérdekű adatokHelyi értéktárVálasztásokTemető megszüntetés

A Lenti Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületének energetikai korszerűsítése

Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola épületének energetikai korszerűsítése

A Lenti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, és a lentiszombathelyi Kultúrotthon épületenergetikai fejlesztése
 
Regisztráljon, és adja fel apróhirdetését ingyen!
 
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 
További háttérképek...
 
 
 
 Hír és hozzászólások Hírek
A közös együttműködés jegyében2017. Április 10. 10:03

A közelmúltban kötött együttműködési megállapodás jegyében tartottak közös útvonalbejárást a Mocorgók az Egészségért és a Környezetért Egyesület, illetve a Lenti és Térsége Polgárőr Egyesület tagjai.

A rendezvényen Szabó Gábor a polgárőr egyesület elnöke elmondta, a nemrég aláírt megállapodás értelmében az idei évben ők biztosítják a városban immáron több mint egy évtizedes hagyománnyal rendelkező közösségi sportprogramot. Hozzátette, a kerékpársport egyre népszerűbb és mivel évről-évre többen választják ezt az egészséges közlekedési formát, így a balesetmegelőzésre és a prevenciós tevékenységre is nagyobb hangsúlyt kell fektetni.

Kovács Erik a Mocorgók Egyesület idei évben megválasztott új elnöke is a balesetmegelőzés fontosságáról beszélt, mivel egyesületük legnépszerűbb programjai közé tartoznak a kerékpáros rendezvények ezért fontosnak tartják, hogy ezeket balesetmentesen sikerüljön lebonyolítani. A júniusban megrendezésre kerülő maraton kapcsán elmondta, a kiinduló pont idén is a Vörösmarty Általános Iskolánál lesz, viszont a városon belül haladó útvonalat sikerült úgy megválasztani, hogy közel másfél kilométerrel hosszabb távot tekerhetnek majd le a vállalkozó kedvű bringások.

 

A rendezvényen részt vett Horváth László polgármester és Komláti Beatrix r.százados, a Lenti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztályának megbízott vezetője, akik szintén végigjárták a maraton új útvonalát.

Összes látogató száma: 570340
Jelenleg 119 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 4660977 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 1134921 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak