lenti.hu / Hírek
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumVideóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokHelyi értéktárVálasztásokTemetõ megszüntetés

A lenti óvoda és bölcsőde fejlesztése
TOP-1.4.1-15-ZA1-2016-00030

A Lenti Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületének energetikai korszerűsítése

Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola épületének energetikai korszerűsítése

A Lenti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, és a lentiszombathelyi Kultúrotthon épületenergetikai fejlesztése
 
Regisztráljon, és adja fel apróhirdetését ingyen!
 
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 
További háttérképek...
 
 
 
 Hír és hozzászólások Hírek
Szelesebb idõ várható2017. Április 3. 8:58

Napsütéses meleggel indul a jövõ hét, de késõbb borúsabb, szelesebb idõre lehet számítani. Többször várhatók záporok, és mérséklõdik a meleg is, a maximumok már inkább 15 Celsius-fok körül alakulnak majd - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú elõrejelzésébõl.

Hétfõn délelõtt és kora délután még jellemzõen derült, napos lesz az idõ, de a nap második felében az ország északi felén már gomolyfelhõk is megjelennek az égen, késõ estig helyenként zápor, fõként északnyugaton egy-egy zivatar is kialakulhat átmenetileg megerõsödõ széllel. A legalacsonyabb hõmérséklet általában 3-10 fok között alakul "szeszélyes területi eloszlásban", de az északi völgyekben gyenge fagy is lehet. A legmagasabb hõmérséklet 21-25 fok között valószínû.

Kedden felhõs idõ valószínû hosszabb-rövidebb napos idõszakokkal. Több helyen valószínû zápor, helyenként zivatar. A szél élénk, a Dunántúlon erõs is lehet. A leghidegebb órákban 5-10 fok lehet. Napközben 15-21 fokig melegszik a levegõ, északkeleten lesz a melegebb.
Szerdán is élénk, a Dunántúlon erõs lesz a szél. Emellett több helyen várható zápor. A minimumhõmérséklet 4-9 fok között valószínû. A nappali maximumok 14-18 fok között alakulnak.

Csütörtökön is lehetnek záporok, de emellett hosszabb-rövidebb idõre kisüt a nap is. Ekkor is megerõsödik, nagy területen - az ország északkeleti negyedét leszámítva - viharossá fokozódik a szél. A legalacsonyabb hõmérséklet 3-8, a legmagasabb hõmérséklet többnyire 12-13 fok körül alakul.

Pénteken napközben többnyire erõsen felhõs lesz az ég, elszórtan kisebb esõ is lehet. Többfelé megerõsödik, az Észak-Dunántúlon viharossá fokozódik a szél. A leghidegebb órákban többnyire 2-7 fok lehet, de talaj menti fagyra, sõt az Északi-középhegység völgyeiben, a Nyírségben gyenge fagyra is számítani lehet. Napközben 10-15 fokig melegszik a levegõ.

Szombaton is több helyen erõs lesz a szél, de már csak helyenként lehet kisebb esõ. A minimumhõmérséklet 4-9, a maximumhõmérséklet 15-21 fok között alakul, nyugaton lesz melegebb.

Vasárnap már nem valószínû csapadék, és több órára kisüt a nap. A legalacsonyabb hõmérséklet 4-10 fok között valószínû. A nappali maximumok 17-23 fok között alakulnak - olvasható az elõrejelzésben.

Összes látogató száma: 654302
Jelenleg 11 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 5365863 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 1242947 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak