lenti.hu / Hírek
 
KezdőlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekű információkTurizmusProgramokFotóalbumVideóalbumCégadatbázisKözérdekű adatokHelyi értéktárVálasztásokTemető megszüntetés

A Lenti Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületének energetikai korszerűsítése

Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola épületének energetikai korszerűsítése

A Lenti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, és a lentiszombathelyi Kultúrotthon épületenergetikai fejlesztése
 
vasbeton sze ...cnc betanito ...Épitö ipari ...Gyümölcsszed ...
 
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 
További háttérképek...
 
 
 
 Hír és hozzászólások Hírek
Előadás a lelki szükségletekről2017. Március 31. 13:39

A közelmúltban Fábry Zoltán pszichológus tartott előadást „Lelki szükségletek a korai időszakban” címmel a Városi Könyvtár Lenti és a Zala Megyei Pedagógiai Szakszolgálat közös szervezésében zajló előadássorozat keretében.

A szakember utalva egy korábbi előadásán elhangzottakra elmondta, hogy mennyire fontos a korai időszakban a csecsemőre hangolódás, az igényeihez való alkalmazkodás és reagálás az érzelmeire. Ha reagálunk, érzi, hogy a problémáját megoszthatja a világgal (az anya a világot jelenti számára). Ez a tudat egész életében elkíséri, felnőttként is meg tudja beszélni a problémáit, ha szükséges, tud segítséget kérni.

ozzá kell segítenünk a gyermeket -csecsemőkor utáni időszak-, hogy megtapasztalhassa a sikerélmény érzését, a „képes vagyok rá” érzést, melynek a leválásnál –kamaszkor- is fontos jelentősége lesz. Ezt a tudatalatti gondolatot magunk mellé állítva -a gyermeket nem elkényeztetve és helyette mindent elintézni-, mint „edző” segíthetjük a fejlődését és identitásának kialakulását. Tehát amire koránál fogva már képes, azt hagyjuk rá, hadd próbálja megoldani.

Forrás: lentikonyvtar.hu

Összes látogató száma: 564514
Jelenleg 92 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 4506592 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 1077184 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak