lenti.hu / Hírek
 
KezdőlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekű információkTurizmusProgramokFotóalbumVideóalbumCégadatbázisKözérdekű adatokHelyi értéktárVálasztásokTemető megszüntetés

A Lenti Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületének energetikai korszerűsítése

Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola épületének energetikai korszerűsítése

A Lenti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, és a lentiszombathelyi Kultúrotthon épületenergetikai fejlesztése
 
Regisztráljon, és adja fel apróhirdetését ingyen!
 
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 
További háttérképek...
 
 
 
 Hír és hozzászólások Hírek
Anyagba zárt világ2017. Március 12. 20:30

Kővel, fával és veretes téglával dolgozva hozza létre alkotásait a nagyközönség előtt első alkalommal bemutatkozó Kárpáti János, kinek „Anyagba zárt világ” című kiállítását a városi könyvtárban március 7-től tekinthetik meg az érdeklődők.

A tárlat megnyitóján Németh-Baksa Judit, az alkotások bemutatásának helyet adó Városi Könyvtár Lenti igazgatója köszöntötte az est vendégeit, majd Tóth Csaba a keszthelyi Vadászati Múzeum igazgatója méltatta kiállítást. Elmondta, Kárpáti Jánossal kürtösként találkozott először, aki a múzeum zenés rendezvényeinek azóta is állandó fellépője. Hozzátette, kőbe, fába és téglába álmodott szobrok, képek, tárgyak mind-mind a múlt egy szeletét örökítik tovább az utókornak. Kiemelte, a bemutatott alkotások különlegessége, hogy némelyikben közülük az alkotó gyermekei – Csanád és Hunor – által a fiatalabb nemzedék is képviselteti magát.

A beszédeket követően Dobos Sándor zenetanár a kiállító János-napi köszöntőjét adta elő, majd az este közös beszélgetéssel zárult. Az április elsejéig megtekinthető tárlat megnyitóján közreműködött a Szivárvány Kamarakórus.

Összes látogató száma: 570257
Jelenleg 104 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 4659341 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 1133863 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak