lenti.hu / Hírek
 
KezdőlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekű információkTurizmusProgramokFotóalbumVideóalbumCégadatbázisKözérdekű adatokHelyi értéktárVálasztásokTemető megszüntetés

A Lenti Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületének energetikai korszerűsítése

Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola épületének energetikai korszerűsítése

A Lenti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, és a lentiszombathelyi Kultúrotthon épületenergetikai fejlesztése
 
Regisztráljon, és adja fel apróhirdetését ingyen!
 
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 
További háttérképek...
 
 
 
 Hír és hozzászólások Hírek
Idén is elrajtolt a 24 órás kerékpáros maraton2015. Június 23. 8:49

Immáron tizenegyedik alkalommal, viszont új helyszínen és a korábbi évektől eltérő útvonalt bejárva rajtolt el szombaton a Mocorgók az Egészségért és a Környezetért Egyesület hagyományosan megrendezett 24 órás kerékpáros maratonja.

A hétvégi hidegfronttal együtt érkező eső sajnos a legrosszabbul időzített és a maraton délutáni három órás kezdésére egy kiadós nyári zápor áztatta el a várost és környékét, ezért az indulást jelző dudaszó csak röviddel a tervezett kezdést követően szólalt meg.

A verseny rajtja előtt Horváth László polgármester köszöntötte a kerékpárosokat, akik az eső ellenére is szép számmal gyűltek össze a maraton új helyszínének választott Vörösmarty Általános Iskola bejáratánál. Idén az új kiindulási pont miatt új útvonalat is kellett a szervezőknek választani, így a maraton résztvevői ez alkalommal a Vörösmarty, – Kossuth,– Petőfi,– Bánffy, – Béke,– Sugár utcákon áthaladva tették meg az 5 kilométeres köröket.

Bár a kezdeti nehézségeket okozó időjárási viszontagságok miatt szombaton kevesebben keltek útra, hogy részt vegyenek a megmérettetésen de a vasárnapi napsütés már sokkal több kerekest csábított ki a rendezvényre, így végül több mint 300 regisztrált indulót számoltak össze a szervezők. Közülük 14 fő volt aki a szombati rajttal együtt indulva megküzdött az éjszakai alig 5 fokos hőmérséklettel, a fáradtsággal, a kimerültséggel, hogy végül 61 kör, azaz 305 kilométer megtétele után átvehesse a legkitartóbb 24 órát kerékpározóknak járó elismeréseket.

Az idei év legkitartóbb kerékpárosai: Tajti Dominik, Szarka Dávid, Simon Róbert, Végh László, Balogh Ákos, Vajda Nóra, Molnár Zoltán, Kovács Zoltán, Sümegi Zoé, Sümegi Kincső, Völgyi Zoltán, Lukács Máté, Kőművesné Hantos Alexandra, Kőműves Balázs.

Összes látogató száma: 570339
Jelenleg 117 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 4660943 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 1134916 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak