lenti.hu / Hírek
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumVideóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokHelyi értéktárVálasztásokTemetõ megszüntetés

A lenti óvoda és bölcsőde fejlesztése
TOP-1.4.1-15-ZA1-2016-00030

A Lenti Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületének energetikai korszerűsítése

Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola épületének energetikai korszerűsítése

A Lenti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, és a lentiszombathelyi Kultúrotthon épületenergetikai fejlesztése
 
Regisztrljon, s adja fel aprhirdetst ingyen!
 
 
Keresend szavak:
Keress helye:
 
 
Tovbbi httrkpek...
 
 
 
 Hír és hozzászólások Hírek
Molnár István Életút kiállítása2015. Június 17. 11:19

Hétfõn este hatkor a Városi Mûvelõdési Központ és a Honismereti Egyesület Lenti közös szervezésében Életút nyílt meg a Molnár István tervezõ grafikus munkáit bemutató kiállítás.

A Bárszentmihályfán élõ alkotó elmondta, hosszú ideig tartó elõkészítõ munka után sikerült végre összeállítani a kiállítás anyagát, melyen a legrégebbi alkotások mellett nemrég készült képekkel is találkozhatnak a látogatók.

Molnár István hozzátette, bár minden képhez személyes kötõdés is fûzi de a képek milyenségének, szépségének megítélését az nézõre bízza. Kedvence a kilencven éves Mariska nénirõl készül akvarell festménye, akivel kapcsolatosan gyermekkorából idézett fel történeteket. Elmondta, a képet késõbb 90-ik születésnapjára odaajándékozta az azon szereplõ idõs asszonynak.

A több tíz év munkásságát bemutató kiállításon látható képek többnyire akvarell, pasztell és olaj technikával készültek, melyeket egyaránt kedvencének mondott az alkotó. Molnár István nem vallja festõnek magát, szakmáját tekintve grafikusként végzett, a festészet megmaradt kedvenc idõtöltésnek, hobbinak.

A kiállítás megnyitóján Tantalics Béla nyugalmazott pedagógus, helytörténész méltatta Molnár István munkáit, majd maga az alkotó is röviden beszélt a képek és a kiállítás történetérõl.
A képek július végéig tekinthetõek meg a mûvelõdési központ aulájában.

Összes látogató száma: 607381
Jelenleg 18 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 5010416 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 1203078 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak