lenti.hu / Hírek
 
KezdőlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekű információkTurizmusProgramokFotóalbumVideóalbumCégadatbázisKözérdekű adatokHelyi értéktárVálasztásokTemető megszüntetés

A Lenti Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületének energetikai korszerűsítése

Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola épületének energetikai korszerűsítése

A Lenti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, és a lentiszombathelyi Kultúrotthon épületenergetikai fejlesztése
 
vasbeton sze ...cnc betanito ...Épitö ipari ...Gyümölcsszed ...
 
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 
További háttérképek...
 
 
 
 Hír és hozzászólások Hírek
Molnár István Életút kiállítása2015. Június 17. 11:19

Hétfőn este hatkor a Városi Művelődési Központ és a Honismereti Egyesület Lenti közös szervezésében Életút nyílt meg a Molnár István tervező grafikus munkáit bemutató kiállítás.

A Bárszentmihályfán élő alkotó elmondta, hosszú ideig tartó előkészítő munka után sikerült végre összeállítani a kiállítás anyagát, melyen a legrégebbi alkotások mellett nemrég készült képekkel is találkozhatnak a látogatók.

Molnár István hozzátette, bár minden képhez személyes kötődés is fűzi de a képek milyenségének, szépségének megítélését az nézőre bízza. Kedvence a kilencven éves Mariska néniről készül akvarell festménye, akivel kapcsolatosan gyermekkorából idézett fel történeteket. Elmondta, a képet később 90-ik születésnapjára odaajándékozta az azon szereplő idős asszonynak.

A több tíz év munkásságát bemutató kiállításon látható képek többnyire akvarell, pasztell és olaj technikával készültek, melyeket egyaránt kedvencének mondott az alkotó. Molnár István nem vallja festőnek magát, szakmáját tekintve grafikusként végzett, a festészet megmaradt kedvenc időtöltésnek, hobbinak.

A kiállítás megnyitóján Tantalics Béla nyugalmazott pedagógus, helytörténész méltatta Molnár István munkáit, majd maga az alkotó is röviden beszélt a képek és a kiállítás történetéről.
A képek július végéig tekinthetőek meg a művelődési központ aulájában.

Összes látogató száma: 564613
Jelenleg 112 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 4509444 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 1077953 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak