lenti.hu / Hírek
 
KezdőlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekű információkTurizmusProgramokFotóalbumVideóalbumCégadatbázisKözérdekű adatokHelyi értéktárVálasztásokTemető megszüntetés

A Lenti Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületének energetikai korszerűsítése

Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola épületének energetikai korszerűsítése

A Lenti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, és a lentiszombathelyi Kultúrotthon épületenergetikai fejlesztése
 
vasbeton sze ...cnc betanito ...Épitö ipari ...Gyümölcsszed ...
 
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 
További háttérképek...
 
 
 
 Hír és hozzászólások Hírek
Zala Megye Gazdaságáért díjat kapott a fürdő2015. Május 21. 9:18

A Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara minden évben ünnepélyes keretek közt átadott elismerésekkel díjazza a megye gazdasági életében kiemelkedő tevékenységet végző és jelentős eredményeket elérő vállalkozásokat.

Az idei évben három megyei vállalkozás képviselője vehette át megyeszékhelyen megtartott szakmai konferencián a Zala Megye Gazdaságáért Díjat, köztük a Lenti Gyógyfürdő Kft. képviseletében Kutfej Attila ügyvezető igazgató.

Fotó: ZMKIK

– Ez az elismerés úgy gondolom nem csak egy cégről, hanem az ott dolgozó teljes kollektíváról szól. Azoknak az embereknek a munkáját ismerték el ezzel a díjjal akik nap mint nap a fürdőbe érkező vendégek elégedettségéért, a térség és a település turisztikai nívójának növeléséért dolgoznak. Az olykor minket ért negatív kritikák ellenére is szemmel látható, hogy a Lenti Gyógyfürdő Kft. a nehéz gazdasági helyzetben is képes volt talpon maradni, megújulni, bővülni, fejlődni és ez a növekedés továbbra is töretlen. Ezt bizonyítja az idei évben felépülő új részlegünk, illetve a fürdőhöz szervesen kapcsolódó 94 szobás négycsillagos szálloda beruházása is. Mindezeket az eredményeket együtt, a cég kollektívájával értük el, hisz közös érdekünk nem csak a munkahelyek megtartása, de azok számának növelése is Lentiben és térségében. Erre úgy vélem az elmúlt időszak nehéz gazdasági körülményeit figyelembe véve csak kevés cég volt képes, ezért különösen megtisztelő számunkra a kamara elismerése. - mondta Kutfej Attila ügyvezető.

A Lenti Gyógyfürdő Kft. képviseletében Kutfej Attila igazgató vette át az elismerést
Fotó: ZMKIK

Összes látogató száma: 564514
Jelenleg 91 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 4506595 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 1077184 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak