lenti.hu / Hírek
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokKörnyezeti információkHelyi értéktárVálasztásokTemetõ megszüntetés
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 Hír és hozzászólások Hírek
Nemzetközi úszóverseny Lentiben2015. Május 13. 9:34

Közel háromszáz regisztrált versenyzõ érkezett idén városunkba a Lenti Gyógyfürdõ Úszó Klub szervezésében megtartott XVI. Kerka Kupa úszóversenyre, amely egyben a Zala-Somogy körverseny IV. fordulója is volt. A Lenti Termálfürdõ fedett részlege a szombat délelõtt 10 órás ünnepélyes megnyitóra zsúfolásig megtelt a fiatal versenyzõkkel és az õket kísérõ szülõkkel, edzõkkel és szurkolókkal.

Az idei nemzetközi úszóversenyre a megye szinte minden városából – Nagykanizsáról, Zalaegerszegrõl, Keszthelyrõl – érkeztek úszók, de jöttek csapatok Marcaliból, Csurgóról, Szombathelyrõl is, illetve a külföldi csapatok közül a horvátországi Csáktornya és a szlovéniai Radenci úszói csatlakoztak a versenyhez.

A díjakat Horváth László polgármester adta át a versenyzõknek

A versenyen ez alkalommal 5 korosztály összesen 280 fiatal versenyzõje állt fel a rajtkõre, hogy a kiírás szerinti 18 versenyszámban mérje össze felkészültségét. Az összesített adatok alapján elmondható, hogy kiváló eredmények születtek az idei versenyen is, melyen a legeredményesebb csapat a Keszthelyi Kis Cápák SE lett.

Részletes eredménylista ide kattintva letölthetõ

Összes látogató száma: 1290324
Jelenleg 236 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 20609731 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 6549276 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak