lenti.hu / Hírek
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokKörnyezeti információkHelyi értéktárVálasztásokTemetõ megszüntetés
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 Hír és hozzászólások Hírek
Apa és fia fotókiállítása2014. Augusztus 2. 22:02

Emberek, tárgyak, természeti formák képei láthatók a mûvelõdési központban augusztus elsején megnyílt kiállításon. A csesztregi fotós család tagjai Kopecskó János és fia, ifjabb Kopecskó János hozta el mûveit Lentibe.

A megnyitón Kovács Zoltán lenti fotós méltatta a fényképészek munkásságát, mutatta be a képeket, melyek sajátos látásmódról szólnak. A képi látnivaló eligazodásában az ablakok segítenek, amelyek két világ határán állnak, sajátos alagutat képeznek a külsõ és belsõ világ, vagy a környezet között.

A bemutatást megelõzõen Horváth László polgármester köszöntötte a fotósokat és a vendégeket, majd felelevenítette a fényképészet történetét és fejlõdését.
Apa és fia munkáin is visszaköszön az idõ, a filmes és a digitális világ. Mindketten már iskolás korukban megismerkedtek a fényképészettel, fotózással, más-más módon, majd apa és fia ugyanazt a hivatást választotta.

Munkáikat több helyen, Veszprémben és Budapesten, valamint külföldön is kiállították már.

Összes látogató száma: 1290334
Jelenleg 208 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 20609790 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 6549315 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak