lenti.hu / Hírek
 
KezdõlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekû információkTurizmusProgramokFotóalbumVideóalbumCégadatbázisKözérdekû adatokHelyi értéktárVálasztásokTemetõ megszüntetés

A lenti óvoda és bölcsőde fejlesztése
TOP-1.4.1-15-ZA1-2016-00030

A Lenti Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületének energetikai korszerűsítése

Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola épületének energetikai korszerűsítése

A Lenti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, és a lentiszombathelyi Kultúrotthon épületenergetikai fejlesztése
 
Regisztráljon, és adja fel apróhirdetését ingyen!
 
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 
További háttérképek...
 
 
 
 Hír és hozzászólások Hírek
Mozdulj Lenti - Sportnap2014. Június 13. 2:08

Szerdán kora délelõttõl “Mozdulj Lenti” címmel egész napon át tartó sport,-és egészségtudatos életmódot támogató programokra várták a mozgáskedvelõket a város központjába. Az “Egészséghíd” - Az egészséges Lentiért projekt keretében megtartott eseményre a délelõtti órákban a napközi otthonos óvodások csoportjai érkeztek, ahol a szervezõk által kitalált memória és ügyességi feladatokat hajtottak végre a gyerekek.

A délutáni órákban rajtolt el a már hagyományosnak mondható “Fut a Lenti” címet viselõ városi futóverseny, melyre négy korcsoportban neveztek be a résztvevõk. A legeredményesebb versenyzõk teljesítményét korcsoportonként díjazták a szervezõk. Azok, akik a futóversenyen nem szerettek volna részt venni, kipróbálhatták mennyire ügyesen találják meg a legrövidebb utat a mászófal tetejéig, a gyerekeket pedig légvár és trambulin várta a rendezvénytéren.

A rendezvényhez késõbb csatlakozók élõcsocsós csapatjátékban vehettek részt az érdeklõdõk, kipróbálhatták a kangoo aerobikot és lehetõségük nyílt megismerkedni a fõként küzdõsport elemeket felvonultató “FitFight” fitnesszel.

Este az asztalitenisz kedvelõit várta Horváth László polgármester és csapattársai a mûvelõdési központba egy kis pingpong játékra, akinek pedig még nem volt elég a mozgásból azt este hatkor a Pilates tornán vezethette le felesleges energiáit.
 

Összes látogató száma: 740275
Jelenleg 42 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 6174500 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 1396721 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak