lenti.hu / Hírek
 
KezdőlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekű információkTurizmusProgramokFotóalbumVideóalbumCégadatbázisKözérdekű adatokHelyi értéktárVálasztásokTemető megszüntetés

A Lenti Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületének energetikai korszerűsítése

Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola épületének energetikai korszerűsítése

A Lenti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, és a lentiszombathelyi Kultúrotthon épületenergetikai fejlesztése
 
Regisztráljon, és adja fel apróhirdetését ingyen!
 
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 
További háttérképek...
 
 
 
 Hír és hozzászólások Hírek
Mozdulj Lenti - Sportnap2014. Június 13. 2:08

Szerdán kora délelőttől “Mozdulj Lenti” címmel egész napon át tartó sport,-és egészségtudatos életmódot támogató programokra várták a mozgáskedvelőket a város központjába. Az “Egészséghíd” - Az egészséges Lentiért projekt keretében megtartott eseményre a délelőtti órákban a napközi otthonos óvodások csoportjai érkeztek, ahol a szervezők által kitalált memória és ügyességi feladatokat hajtottak végre a gyerekek.

A délutáni órákban rajtolt el a már hagyományosnak mondható “Fut a Lenti” címet viselő városi futóverseny, melyre négy korcsoportban neveztek be a résztvevők. A legeredményesebb versenyzők teljesítményét korcsoportonként díjazták a szervezők. Azok, akik a futóversenyen nem szerettek volna részt venni, kipróbálhatták mennyire ügyesen találják meg a legrövidebb utat a mászófal tetejéig, a gyerekeket pedig légvár és trambulin várta a rendezvénytéren.

A rendezvényhez később csatlakozók élőcsocsós csapatjátékban vehettek részt az érdeklődők, kipróbálhatták a kangoo aerobikot és lehetőségük nyílt megismerkedni a főként küzdősport elemeket felvonultató “FitFight” fitnesszel.

Este az asztalitenisz kedvelőit várta Horváth László polgármester és csapattársai a művelődési központba egy kis pingpong játékra, akinek pedig még nem volt elég a mozgásból azt este hatkor a Pilates tornán vezethette le felesleges energiáit.
 

Összes látogató száma: 570256
Jelenleg 109 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 4659314 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 1133861 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak