lenti.hu / Hírek
 
KezdőlapHírekLenti városaÖnkormányzatKözérdekű információkTurizmusProgramokFotóalbumVideóalbumCégadatbázisKözérdekű adatokHelyi értéktárVálasztásokTemető megszüntetés

A Lenti Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola épületének energetikai korszerűsítése

Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola épületének energetikai korszerűsítése

A Lenti Napközi Otthonos Óvoda és Bölcsőde, és a lentiszombathelyi Kultúrotthon épületenergetikai fejlesztése
 
Regisztráljon, és adja fel apróhirdetését ingyen!
 
 
Keresendő szavak:
Keresés helye:
 
 
További háttérképek...
 
 
 
 Hír és hozzászólások Hírek
Bajnok a Lentikápolna csapata2014. Június 9. 22:49

Gólgazdag mérkőzésen, 5-1 arányú győzelemmel ünnepelte a lentikápolnai Lenti TSZ SE a megyei harmadosztályú bajnoki győzelmét a Lovászi ellen.

A mérkőzést követően ünnepélyes keretek között Horváth László polgármester köszöntötte a csapatot és Györe Lászlóval, a Zala Megyei Labdarúgó Szövetség képviselőjével közösen adták át az érmeket és a kupát a csapat tagjainak.

Külön elismerésben részesült Sabján Sándor a Lenti TSZ kapusa, aki idén már 33. éve az együttes hálóőre.

Az őszi szezonban végig vezettük a tabellát, tavasszal volt pár hét, amikor gyengébben szerepelt a csapat, de a végére sikerült a győzelem. Fiatal játékosaink, jó képességű játékosaink vannak, összeállt a csapat erre az évre és két ezüst után harmadszorra sikerült az arany – mondta Piskor Ervin, a Lenti TSZ SE elnöke.

A legnehezebb mérkőzést a Zalabaksa ellen játszották, kikaptak, de a megyei harmadosztályban kiegyenlítettek az erőviszonyok, több hasonló erőkből álló csapat is van, mindenki képes meglepetést okozni. A bajnokság a Pórszombat ellen dőlt el, ellenük kétgólos győzelmet aratott a lentikápolnai együttes és végül 9 ponttal, több mint száz rúgott és húsz kapott góllal nyerték a bajnokságot.

Szeretnénk a megyei másodosztályban szerepelni, ha megnyerjük az osztályozót ez sikerülhet, és remélem az anyagi támogatást is megkapjuk, hogy magasabb szinten folytathassuk a következő szezonban– tette hozzá az elnök.

A Zala megyei III. osztály nyugati csoportjának bajnoka a másodosztályba feljutáshoz a Nagylengyel ellen játszik majd június 15-én.

Összes látogató száma: 570256
Jelenleg 105 látogató tartózkodik az oldalon.
  Ezt az oldalt 4659321 alkalommal jelenítették meg,
ebből az egyedi letöltés 1133862 db.
  Impresszum Oldaltérkép Adatvédelem Szerzői jogok Felhasználási feltételek Hirdetési árak